På besøk i New York

IMG_0278Jeg har vært i New York noen dager, og selv om det ikke har vært på ferie denne gang, så har jeg likevel fått sett litt av denne fantastiske byen.

Det har vært kjempekaldt i de dagene jeg har vært her, med flere kuldegrader og sterk nordavind. Men det har vært sol, så det har vært helt greit å bevege seg ute. New York er virkelig en stor opplevelse. Det er ikke uten grunn at byen kalles det “Big apple”, eller byen som aldri sover. Den er spennende, sammensatt, med folk overalt, attraksjoner, liv og røre. Jeg legger ut noen flere bilder fra besøket i morgen:)
Processed with VSCOcam with c3 preset

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply