En helg i mars

Først må jeg få si gratulerer med dagen til alle medsøstre! Jeg hadde egentlig tenkt å legge ut et eget innlegg i anledning dagen, men det har det ikke blitt tid til. Så derfor en liten hilsen nå i stedet:) Kvinnedagen er viktig og den trengs:

Mimosa på kvinnedagen

Det har vært gledelig å se så mange gode artikler og debattinnlegg om likestillingsspørsmål i dagspressen og på Facebook i dag, og det er flott at så mange markerer dagen!

For min del har jeg hatt en ganske rolig helg, hvis vi ser bort fra det som skjedde på fredag ettermiddag:

Freaky friday

Mye av helgen har gått med til et prosjekt som jeg har sittet og jobbet med, men jeg har også fått vært ute på tur i vårværet. Her noen glimt fra denne andre helgen i mars:

IMG_3566Helgen startet med at jeg gikk innom en innvandrerbutikk på vei hjem fra jobb. Av og til så går jeg innom slike butikker for å se om jeg kan finne noe nytt og spennende å prøve i matlagingen. Med meg hjem denne gang ble det massevis av fine grønnsaker, bønner, urter, og nøtter.

IMG_3518-1Og når jeg likevel var ute på farten, svippet jeg innom Mester Grønn og kjøpte med disse fantastiske tulipanene. Visstnok en helt ny sort.

IMG_3571Fra matlagingen lørdag. Oppskriften får du her på bloggen i morgen:)

Processed with VSCOcam with a3 preset
Kaffe og kanelbolle på en lørdags formiddag.

IMG_3570Vårlige krokus og en god kopp te.

IMG_3516Fra søndagens tur. Det er vårstemning i skogen, og snøen smelter i rekordfart.

Legg inn en kommentar

%d