En helg i mars

Først må jeg få si gratulerer med dagen til alle medsøstre! Jeg hadde egentlig tenkt å legge ut et eget innlegg i anledning dagen, men det har det ikke blitt tid til. Så derfor en liten hilsen nå i stedet:) Kvinnedagen er viktig og den trengs:

Mimosa på kvinnedagen

Det har vært gledelig å se så mange gode artikler og debattinnlegg om likestillingsspørsmål i dagspressen og på Facebook i dag, og det er flott at så mange markerer dagen!

For min del har jeg hatt en ganske rolig helg, hvis vi ser bort fra det som skjedde på fredag ettermiddag:

Freaky friday

Mye av helgen har gått med til et prosjekt som jeg har sittet og jobbet med, men jeg har også fått vært ute på tur i vårværet. Her noen glimt fra denne andre helgen i mars:

IMG_3566Helgen startet med at jeg gikk innom en innvandrerbutikk på vei hjem fra jobb. Av og til så går jeg innom slike butikker for å se om jeg kan finne noe nytt og spennende å prøve i matlagingen. Med meg hjem denne gang ble det massevis av fine grønnsaker, bønner, urter, og nøtter.

IMG_3518-1Og når jeg likevel var ute på farten, svippet jeg innom Mester Grønn og kjøpte med disse fantastiske tulipanene. Visstnok en helt ny sort.

IMG_3571Fra matlagingen lørdag. Oppskriften får du her på bloggen i morgen:)

Processed with VSCOcam with a3 preset
Kaffe og kanelbolle på en lørdags formiddag.

IMG_3570Vårlige krokus og en god kopp te.

IMG_3516Fra søndagens tur. Det er vårstemning i skogen, og snøen smelter i rekordfart.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply