Freaky friday

IMG_3470Endelig er det fredag, og nå skal det bli deilig med et par dagers fri!

Denne helgen har startet litt annerledes enn andre helger. Litt tidligere i dag var Cathinka, yngste datter, uheldig mens hun var på jobb, og fikk sterk såpe i øyet sitt. Og kan jo være ganske farlig for øyet, så etter et kort besøk hos legevakten, bar det strake veien til øyeavdelingen med oss. Heldigvis var alt bra med øyet til Cathinka, og etter litt behandling kommer hun til å bli helt fin igjen.

Jeg synes sånne hendelser er tankevekkende. Uhell kan skje hvem som helst, hvor som helst, og når som helst. Men det fint å erfare at når uhellet først er ute, så går det raskt å komme seg til behandling. Helsevesenet er der (i hvertfall stort sett) når slike hendelser skjer. Mye og mangt kan sies om helsevesenet i Norge (og kanskje spesielt om eldreomsorgen og psykiatri), men mine egne erfaringer med helsevesenet er gode.

Og nå, vel hjemme igjen, smaker det mer enn vanlig godt med et stykke av pizzaen som vi nettopp har fått levert på døren, og et stort glass rødvin.

En god del står på programmet for meg denne helga. Det blir litt husarbeid, men aller mest kommer jeg nok til å jobbe med et skriveprosjekt som jeg holder på med. Jeg har planer om å komme meg på tur ut i vårsola også, enten å gå tur på beina eller på ski. Det har vært så kjempefint her noen dager nå, med snøsmelting, klar og skap vårsol og fuglekvitter. Håper helga blir slik også!

En riktig god helg ønskes alle blogglesere!

Bodil:)

(PS og for ordens skyld: Cathinka har godkjent dette innlegget)

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: