By på bananpannekaker

Processed with VSCOcam with a1 presetHar du lyst på noe ekstra til kaffen i dag, eller vil du servere barna noe godt? Da er disse bananpannekakene et godt tips, – de smaker kjempegodt. Bananene gir naturlig søtsmak så det trengs ikke noe sukker i røren, og hvis du blander i grovt mel blir pannekakene litt sunnere.

BANANPANNEKAKER
6 – 8 stk.

2 ss smeltet smør
1 egg
2 1/2 dl mel ( 1 dl kan byttes ut med sammalt)
2 1/2 dl melk
1 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
1 – 2 modne bananer

SLIK GJØR DU:
Ha mel, bakepulver og vaniljesukker i en bolle. Bland i egget og melken, og rør til en glatt røre. Mos bananene og ha i røren. Rør alt godt sammen. (Gjerne med en stavmikser). Stek pannekakene i smør. De skal være på størrelse med en svele.

Processed with VSCOcam with a1 preset

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: