By på bananpannekaker

Processed with VSCOcam with a1 presetHar du lyst på noe ekstra til kaffen i dag, eller vil du servere barna noe godt? Da er disse bananpannekakene et godt tips, – de smaker kjempegodt. Bananene gir naturlig søtsmak så det trengs ikke noe sukker i røren, og hvis du blander i grovt mel blir pannekakene litt sunnere.

BANANPANNEKAKER
6 – 8 stk.

2 ss smeltet smør
1 egg
2 1/2 dl mel ( 1 dl kan byttes ut med sammalt)
2 1/2 dl melk
1 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
1 – 2 modne bananer

SLIK GJØR DU:
Ha mel, bakepulver og vaniljesukker i en bolle. Bland i egget og melken, og rør til en glatt røre. Mos bananene og ha i røren. Rør alt godt sammen. (Gjerne med en stavmikser). Stek pannekakene i smør. De skal være på størrelse med en svele.

Processed with VSCOcam with a1 preset

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply