Farvel vinter

Processed with VSCOcam with a1 presetI dag et det den første mars, og nå er vi endelig inne i den første vårmåneden! Den lange mørke vinteren er i ferd med å slippe taket. Nå går vi mot vår!

I løpet av denne måneden håper jeg at årets første hestehov titter frem her jeg bor. Det er noen ganger jeg har plukket hestehov i mars, men slettes ikke alltid. Men kanskje i år? Jeg håper også at mars blir en måned med mye sol. Slik at jeg kan sitte ute i solveggen og kjenne solens varme stråler. Få farge i ansiktet. Høre det dryppe fra takrennene. Slik at jeg kan gå på ski i fint vårvær. Jeg håper det blir så mildt at jeg kan plante ut vårblomster i krukker utenfor huset.

Men når sant skal sies, så er det ikke så helt vårlig her ennå. I morgentimene i dag lavet snøen ned, Etter hvert gikk det over til å bli regn og sludd, og tåka hang tung over tretoppene.

Men vårstemningen inne er det ikke noe å si på! Jeg har kjøpt påskeliljer og krokus for å pynte opp i stua, og de er i ferd med å komme i blomst. Med små nydelige gule blomster og lysegrønne frodige blader. Og når alt kommer til alt, så er det ikke så veldig lenge til vårblomstene kommer opp ute i hagen, heller.

Processed with VSCOcam with a1 preset

Processed with VSCOcam with a1 preset

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: