Farvel vinter

Processed with VSCOcam with a1 presetI dag et det den første mars, og nå er vi endelig inne i den første vårmåneden! Den lange mørke vinteren er i ferd med å slippe taket. Nå går vi mot vår!

I løpet av denne måneden håper jeg at årets første hestehov titter frem her jeg bor. Det er noen ganger jeg har plukket hestehov i mars, men slettes ikke alltid. Men kanskje i år? Jeg håper også at mars blir en måned med mye sol. Slik at jeg kan sitte ute i solveggen og kjenne solens varme stråler. Få farge i ansiktet. Høre det dryppe fra takrennene. Slik at jeg kan gå på ski i fint vårvær. Jeg håper det blir så mildt at jeg kan plante ut vårblomster i krukker utenfor huset.

Men når sant skal sies, så er det ikke så helt vårlig her ennå. I morgentimene i dag lavet snøen ned, Etter hvert gikk det over til å bli regn og sludd, og tåka hang tung over tretoppene.

Men vårstemningen inne er det ikke noe å si på! Jeg har kjøpt påskeliljer og krokus for å pynte opp i stua, og de er i ferd med å komme i blomst. Med små nydelige gule blomster og lysegrønne frodige blader. Og når alt kommer til alt, så er det ikke så veldig lenge til vårblomstene kommer opp ute i hagen, heller.

Processed with VSCOcam with a1 preset

Processed with VSCOcam with a1 preset

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar