Glimt fra en vinterhelg

IMG_2731Dette har vært en flott helg, og den begynte med at Cathinka, yngste datter, bød på hjemmelaget fiskesuppe i anledning morsdagen. Og det var jo veldig koselig og overraskende!IMG_2719Litt senere i helga fikk jeg nydelige morsdagsblomster,
IMG_2726– og Cathinka hadde laget en fantastisk Playlist til meg på Spotify. Så dette har vært en kjempehyggelig morsdag:)!IMG_2729Helga har også vært fin rent værmessig, og jeg har gått mye på ski. Til sammen ble det nesten 4,5 mil fordelt på to turer.IMG_2728En frokost med supermat må til før en skal ut på ski.IMG_2724Her et bilde fra Gørja- en skistue inne i Nordmarka. Der var det massevis av folk innom.IMG_2708På Gørja hadde de satt frem friskt vann til skiløperne. Men vi satset på en kopp solbærtoddi og en nystekt vaffel i stedet.IMG_2743Venninnen min er laangt foran meg i sporet, og jeg blir forbigått av en lynrask dame. Men slik er det når en stopper opp for å fotografere.IMG_2741Vakker solnedgang over hagen søndag ettermiddag.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s