Glimt fra en vinterhelg

IMG_2731Dette har vært en flott helg, og den begynte med at Cathinka, yngste datter, bød på hjemmelaget fiskesuppe i anledning morsdagen. Og det var jo veldig koselig og overraskende!IMG_2719Litt senere i helga fikk jeg nydelige morsdagsblomster,
IMG_2726– og Cathinka hadde laget en fantastisk Playlist til meg på Spotify. Så dette har vært en kjempehyggelig morsdag:)!IMG_2729Helga har også vært fin rent værmessig, og jeg har gått mye på ski. Til sammen ble det nesten 4,5 mil fordelt på to turer.IMG_2728En frokost med supermat må til før en skal ut på ski.IMG_2724Her et bilde fra Gørja- en skistue inne i Nordmarka. Der var det massevis av folk innom.IMG_2708På Gørja hadde de satt frem friskt vann til skiløperne. Men vi satset på en kopp solbærtoddi og en nystekt vaffel i stedet.IMG_2743Venninnen min er laangt foran meg i sporet, og jeg blir forbigått av en lynrask dame. Men slik er det når en stopper opp for å fotografere.IMG_2741Vakker solnedgang over hagen søndag ettermiddag.

Legg inn en kommentar

%d