Første møte med slekta – retro bilder

Når er ny verdensborger er født, må han eller hun naturligvis introduseres for slekt og venner. Disse bildene er fra min bror Bjørns første leveår, og her er han blitt foreviget sammen med familie og naboer.

Min bror var forresten en ordentlig søtnos da han var liten, og han smiler på nesten alle bilder som er tatt av han. Her kan du se de morsomme bildene fra da han feiret sin ett-årsdag, og her er bildene fra da han dro på sin første ferie.
IMG_2654

IMG_2656-0

Sammen med Guri (t.v) og Bai

På fanget til tante Marit i Brumunddal

IMG_2662

Gudrun Mathisen
Foto: Bj. Mølmen

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply