Fredag og helg

IMG_2647Da var det fredag og helg igjen, og som vanlig har uken gått unna i en rasende fart. Mandagen kommer, og så vips – så er helgen der igjen. Og godt er det, for det føles bra med et par dagers fri.

Jeg har ikke de helt store planene, men det blir nok noen skiturer, god tid til matlaging og kanskje en film eller to. Og det ser ut til å bli en flott helg. Yr melder strålende sol, og bare noen få minusgrader. Herlig!

En riktig fin helg ønsker jeg deg som leser denne bloggen!

Bodil:)

IMG_2648-0Hos oss har helgen startet med hjemmebakte boller, med varm sjokolade til. Skulle du få lyst til å tjuvstarte med fastelavn, og bake boller allerede nå, – så finner du oppskriften her.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply