Snart vinterferie

IMG_2601Jeg har begynt nedtellingen til vinterferien, selv om det fortsatt er noen dager til den starter. Tradisjonen tro skal jeg ta turen til vinterfjellet, der jeg skal tilbringe noen dager på en hytte. Jeg ser virkelig frem til ferien, for en hytteferie på fjellet synes jeg er avkoblende, samtidig som den gir gode muligheter for naturopplevelser og aktivt uteliv.

Det har aldri vært aktuelt for meg å dra på skiferie til utlandet, eller å dra til syden i vinterferien. Jeg synes ingenting slår Norge på denne tiden av året, og særlig fint er det på fjellet. Vinteren er på sitt fineste når vi kommer litt ut i februar. Dagene blir lysere, og det er ofte stabile fine forhold både i skiløyper og i slalombakken.

Hytta der jeg skal feriere er uten strøm og vann, – og hvis jeg skal se på tv så må jeg starte opp et aggregat. Men jeg synes det er helt OK å leve litt enklere enn det jeg gjør hjemme.

IMG_2603

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: