Vinterhelg

2015/01/img_2113-0.jpgEtter en uke med regn, sludd og holke, så kom snøen endelig tilbake igjen denne helga. Fra fredag til lørdag lavet det ned, og det kom mye snø. Sikkert nesten en halvmeter. I hvertfall virket det sånn da jeg omsider kom meg ut for måke, litt tidligere i dag.

Og etter det begredelige været som har vært, så har det nå blitt hvitt og fint igjen ute. Snøen ligger nesten som et mykt teppe over hagen og skogen.

På veien utenfor huset mitt har det denne helga vært massevis av folk som har gått forbi. Jeg bor like ved der løypene til marka starter og der akebakken ligger, og mange har tydeligvis benyttet helgen til å ake og til å på ski.

Jeg er kjempeglad for at vinteren
nå er tilbake. Jeg leste på Skiforeningens nettsider at løypene innover marka er kjørt opp. Så alt ligger tilrette for fine skiturer fremover, og det er nok bare et tidsspørsmål før jeg selv begir meg ut i langrennssporet.

Jeg har forresten hatt en fin helg uten så veldig mye program. Fikk skjerpet meg skikkelig i går, og fikk tatt et tak i huset etter jul. Ikke det aller festligste å bedrive i helga, men av og til så må det gjøres også. Og det er virkelig en helt egen følelse av tilfredshet når en er ferdig med vasken og huset skinner. Og helga ellers? Det har vært en helg for lange frokoster, for god tid til matlaging, og for filmer på DVD. Og nå er jeg snart klar for en ny arbeidsuke.2015/01/img_2114.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: