Noen bilder fra jula

Her noen glimt fra min julefeiring. Jeg har hatt en veldig fin jul, med alt det som hører julen til. Koselig samvær med familie og venner, og massevis av hyggelige juleopplevelser. Romjulen ble akkurat slik jeg håpet den skulle bli. Med lange gode frokoster, tid for lesing, avkobling med julefilmer, og turer i en skog som så ut som et julekort, Og ennå er ikke julefeiringen over her i huset. Jeg har fortsatt noen dagens juleferie, og i år skal julepynten få stå fremme helt til trettende dag jul.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s