En motvekt til julestress

Desember trenger ikke bare å være en travel måned med juleforberedelser og kjøpestess. Desember kan også være en måned for fine turopplevelser. Det er så vakkert ute i naturen nå. Der det ikke har kommet snø ennå, er det fortsatt fint å gå på fottur. Ekstra flott kan turopplevelsen bli hvis solen titter frem i tillegg. IMG_1407.JPGDisse bildene er fra helgens turer på Sørlandet. Det var virkelig en bra helg for turliv – i det nydelige været. Sjøen lå der blikkstille. Det var ikke noe regn og vind som det har vært så mye av i det siste. Men derimot en lav desembersol som kastet sine gyldne stråler over kystsamfunnet.

IMG_1406.JPGLangs kyststien der jeg gikk var det vått, med visne blader overalt. Men med mye friske og grønne farger innimellom, på mosen i skogbunnen og på steiner. Og oppe i heia var det storslagent å se utover sjøen og havet.

Det gå ut på tur i desember er avstressende, og en absolutt motvekt til julestress. Naturen kan være en plattform for å finne avkobling og ro nå i julerushet.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s