En motvekt til julestress

Desember trenger ikke bare å være en travel måned med juleforberedelser og kjøpestess. Desember kan også være en måned for fine turopplevelser. Det er så vakkert ute i naturen nå. Der det ikke har kommet snø ennå, er det fortsatt fint å gå på fottur. Ekstra flott kan turopplevelsen bli hvis solen titter frem i tillegg. IMG_1407.JPGDisse bildene er fra helgens turer på Sørlandet. Det var virkelig en bra helg for turliv – i det nydelige været. Sjøen lå der blikkstille. Det var ikke noe regn og vind som det har vært så mye av i det siste. Men derimot en lav desembersol som kastet sine gyldne stråler over kystsamfunnet.

IMG_1406.JPGLangs kyststien der jeg gikk var det vått, med visne blader overalt. Men med mye friske og grønne farger innimellom, på mosen i skogbunnen og på steiner. Og oppe i heia var det storslagent å se utover sjøen og havet.

Det gå ut på tur i desember er avstressende, og en absolutt motvekt til julestress. Naturen kan være en plattform for å finne avkobling og ro nå i julerushet.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: