Desembertur langs sjøen

IMG_1299.JPGDisse bildene tok jeg da jeg gikk tur ned til sjøen i går. Turen ble ikke så veldig lang, jeg gikk først langs sti, deretter til bryggene, og til slutt til en badeplass, – der det bare for noen få måneder siden myldret av folk. Men nå var det helt stille der. Bare noen få unger som lekte i fjæra ved badeplassen var å se. Og det var ikke noen båter å se ute på sjøen heller. Sjøen lå der bare helt stille, i full sol. Og hadde det ikke vært for den friske temperaturen, kunne en nesten tro at det var en hvilken som helst høstdag.IMG_1258.JPG
IMG_1264.JPG
IMG_1282.JPG
IMG_1304.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s