Desembertur langs sjøen

IMG_1299.JPGDisse bildene tok jeg da jeg gikk tur ned til sjøen i går. Turen ble ikke så veldig lang, jeg gikk først langs sti, deretter til bryggene, og til slutt til en badeplass, – der det bare for noen få måneder siden myldret av folk. Men nå var det helt stille der. Bare noen få unger som lekte i fjæra ved badeplassen var å se. Og det var ikke noen båter å se ute på sjøen heller. Sjøen lå der bare helt stille, i full sol. Og hadde det ikke vært for den friske temperaturen, kunne en nesten tro at det var en hvilken som helst høstdag.IMG_1258.JPG
IMG_1264.JPG
IMG_1282.JPG
IMG_1304.JPG

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply