En vakker morgen

IMG_1228.JPGJeg har tatt meg fri, og har beveget meg ned til hytta på Sørlandet for noen dager. Og her har jeg våknet opp til en aldeles nydelig dag, med strålende sol og hvit frost over skogen. Luften er frisk og klar, og det er bare noen få minusgrader ute.

Det føles fint å ta seg en tur til hytta nå i førjulstiden. Her på hytta er det ikke noe stess, og her gjør jeg ingen juleforberedelser. Hyttelivet er fredelig og avkoblende, og utenfor stuevinduet er det flott natur.

I dag sto jeg tidlig opp, tente på peisen, og kokte kaffe. Så på at dagen lysnet, mens radioen surret i bakgrunnen. Nå er det formiddag og snart tid for frokost.

IMG_1234.JPG

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply