Første søndag i advent

IMG_1172.JPGSå var det endelig blitt første søndag i advent. Nå begynner den koselige ventetiden frem mot jul.

Første søndag i advent i år har vært spesielt stemningsfull, synes jeg. Det var nesten som en høytidsstund å tenne adventslyset i kveld når det var en så vakker salmesang på tv i bakgrunnen. Programmet “Salmesang fra minutt til minutt” har forresten virkelig vært en opplevelse. Så mange vakre salmer, og så mye flott korsang!

“Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede, det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede. Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede”.
Inger Hagerup

Jeg synes det er fint å tenke på glede når jeg tenner det første lyset. Glede er de små ting. Familie og venner. Meningsfylt arbeid. Glede andre. Jeg håper at førjulstiden blir en tid for forventning og glede, og ikke bare en tid med stress og kommersielt race. Samtidig vet jeg at det er mange som av ulike grunner ikke gleder seg til jul.

IMG_1171-0.JPG

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: