Novemberkveld

IMG_0864.JPGDet er mørk november, og nå begynner det å bli ganske kaldt ute her jeg bor. I hvertfall fikk jeg skikkelig kulda i meg da jeg var ute og gikk en tur i dag. Da gjorde det godt å tenne opp i peisen, og få opp varmen i stua. I dag var også dagen for det første snøfallet her. Det kom ikke så veldig mye snø riktignok, men litt – såpass at den dekket bakken. Synet av den første snøen gjorde meg virkelig i godt humør. Det har vært en lang og mørk regntid her så langt i høst. Nå blir det forhåpentligvis litt mer stabilt vintervær.

Snøen gjør det ikke bare lysere utenfor huset, den gjør meg også litt lysere til sinns. Nå gleder jeg meg til glitrende snø, gnistrende kalde dager, og skigåing. Og ikke minst gleder jeg meg til førjulstiden og til jul. Til lyset og varmen som jeg synes preger denne tiden.

Og da synes jeg det passer med en liten sang. Her er Band aid 2014, en sang som har satt salgsrekorder bare etter noen få dager. Hvis du laster ned sangen i ITunes, støtter du kampen mot Ebolakrisen.

http://www.youtube.com/watch?v=-w7jyVHocTk

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: