Cookies med tyttebær

IMG_0850.JPGHer følger oppskrift på kjempegode og lettlagede tyttebærcookies. Cookiesene passer fint å servere til en kopp te, eller et glass gløgg i førjulstiden. Tyttebærene gjør også at kakene er pene å se på.

Cookies med tyttebær
Ca 35 stk

200 g smør
3 dl brunt sukker, uraffinert
2 egg
1⁄2 ts salt
1 ts vaniljesukker
3 dl havregryn
3 dl hvetemel
1 ts bakpulver
1 dl fryste tyttebær

Slik gjør du:
Sett ovnen på 200°. Rør smør og sukker mykt. Rør inn egg, salt, vaniljesukker og havregryn. Bland mel og bakepulver. Rør det inn i røren og form till runde kuler f eks med en teskje. Legg dem på en plate dekket med bakepapir, med litt avstand. Press de flate, og trykk ned noen tyttebær.
Stek midt i ovnen i 10-12 min. La kakene avkjøles på rist.

IMG_0851.JPG

IMG_0852.JPG

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: