Noen glimt fra helga

IMG_0837.JPGDenne helga har vært preget av de første juleforberedelsene for min del. Jeg er litt tidligere ute i år enn i fjor, men det har passet helt fint, siden det har småregnet her nesten hele helga. Og da har det vært OK å være inne, og ikke begi seg ut på tur slik jeg vanligvis gjør.

I stedet har jeg benyttet noe av helga til å dra på harrytur til Strømstad. På Nordby-kjøpesenteret var det som vanlig fullt av folk. Men det går i grunnen overraskende fort unna der, så førjulshandelen var unnagjort i en fei. Før vi dro hjem ville den yngre garde ta den obligatoriske turen innom en av godisbutikkene på senteret. Som vanlig når jeg er der, blir jeg litt rystet over de enorme mengdene med godis som er i de butikkene. Det er mange som elsker godteriet, men jeg kan ikke akkurat si at det frister meg:).

Før harry-turen var jeg forresten innom et juleutsalg for strikkeprodukter, og hva jeg kjøpte der får inntil videre være en hemmelighet.

Legg inn en kommentar

%d