Tirsdagskveld

IMG_0771.JPGDet er en helt vanlig tirsdagskveld i november. Det er mørkt og dystert da jeg tidlig ettermiddag går gjennom gatene på vei hjem fra toget. Vel hjemme tenner jeg levende lys i stuen, slik at den mørke kvelden ikke skal være så mørk. Så settes middagen på. Jeg koker gulrøtter og poteter og steker kjøtt. Mens jeg gjør det, setter jeg en brøddeig som får heve mens maten koker. Deretter er det spising av middagen, med påfølgende rydding av kjøkkenet, og plassering av oppvask i oppvaskmaskinen. Så tar jeg frem PCen og sjekker kontoen og betaler regninger. Deretter skriver jeg litt, og begynner å redigere bilder. Brødet er snart ferdig. Lysene brenner fortsatt. Det er en helt vanlig tirsdagskveld i november.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar