En mini-ferie gjør godt


Her noen bilder fra besøket mitt i Bergen denne helgen. Som jeg skrev på bloggen på fredag, så har jeg hatt noen dagers fri, og har vært i Bergen for å besøke Anine, eldste datter, som studerer der. Det å ha en liten ferie på denne tiden av året kan absolutt anbefales. Det har jeg hatt i november i flere år nå, – en “mini- ferie” en langhelg. Det gjør godt, og gir ny energi, å koble av fra hverdagens travelhet i denne mørke tiden, ved å ha noen fridager, og gjøre hyggelige ting sammen med familie eller venner.

Anine og jeg har virkelig hatt noen fine og opplevelsesrike dager sammen. Bergen er jo en by som har så mye å by på. På fredag gikk vi rundt og shoppet i området rundt Torgallmenningen. Anine kjøpte klær og sko, og jeg kjøpte noen få julegaver. Tidligere på dagen besøkte vi Akvariet i Bergen. Jeg har vært der før, og som alltid synes jeg det er fasinerende å få et innblikk alt det spennende som finnes under vann. Som forrige gang jeg var der, ble jeg særlig begeistret for de kjempesøte pingvinene:).

Ellers er det mange fine restauranter og kaffebarer i Bergen. De restaurantene vi besøkte hadde super mat og god service. Friele kaffebar på jernbanestasjonen, som jeg gikk innom før jeg dro hjem, var også et hyggelig sted med god kaffe og gode kaker.

Hvis du vil se bildene i større format, trykk på dem. Da kan du også bruke piltastene for å bla gjennom bildene:).

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: