Fin fredag

IMG_0617.JPGJeg har bevilget meg et par dagers fri, og har tatt turen til Bergen for å besøkte Anine, eldste datter, som studerer her. Jeg ankom i går ettermiddag, – etter en kjempefin tur med Bergensbanen over Hardangervidda. Det å ta toget fra Oslo til Bergen kan virkelig anbefales. Riktignok er turen ganske lang, men den er fantastisk flott. Her i byen har jeg tatt inn på hotell, og nyter god mat og fine fasiliteter.

Men det koseligste av alt er jo å besøke Anine, og vi har hatt en fin dag sammen i dag. Vi har vært og besøkt en severdighet, har shoppet, og snart skal vi ut for å spise middag. Jeg kommer tilbake med noen flere bilder fra besøket etter hvert, er bare innom for å ønske alle dere som titter innom denne bloggen en riktig fin helg!

Bodil:)

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: