Fin fredag

IMG_0617.JPGJeg har bevilget meg et par dagers fri, og har tatt turen til Bergen for å besøkte Anine, eldste datter, som studerer her. Jeg ankom i går ettermiddag, – etter en kjempefin tur med Bergensbanen over Hardangervidda. Det å ta toget fra Oslo til Bergen kan virkelig anbefales. Riktignok er turen ganske lang, men den er fantastisk flott. Her i byen har jeg tatt inn på hotell, og nyter god mat og fine fasiliteter.

Men det koseligste av alt er jo å besøke Anine, og vi har hatt en fin dag sammen i dag. Vi har vært og besøkt en severdighet, har shoppet, og snart skal vi ut for å spise middag. Jeg kommer tilbake med noen flere bilder fra besøket etter hvert, er bare innom for å ønske alle dere som titter innom denne bloggen en riktig fin helg!

Bodil:)

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s