Ut på tur i november

IMG_0558.JPGJeg ble veldig inspirert til å komme meg ut på tur, da jeg leste denne artikkelen på nettstedet Ut. no, om 11 ting å gjøre i årets 11. måned. Hør bare hvor mye morsomt en kan finne på utendørs nå senhøstes:

1. Gå elvelangs i lunchen – fysisk aktivitet på jobb
2. Koke kaffe på bål
3. Mørkegjemsel for store
4. Sykkeltur med lykt
5. Ta deg et bad – bli isbader
6. Lommelyktsafari – følg en løype med reflekser om kvelden
7. Nattfiske
8. Lage hjemmelagede julegaver til bruk på tur
9. Ta bølgen – gå på surfekurs
10. Hurra det er fredag – dra på hyttetur, eller tur i gapahuk en helg
11. Peiskos, kakao og en god bok

Det er med andre ord massevis av muligheter for spennende turer også på denne tiden av året. Disse bildene tok jeg forresten en solrik og kald novemberdag i fjor. Jeg var ute fra morgenen av, og det er en fordel når dagene er korte og det blir tidlig mørkt.IMG_0557.JPG

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: