November

IMG_0422.JPGSå ble det november, og den begynte akkurat som ventet, – med regn.

I hele går regnet det her, og det har fortsatt i dag. Nå i kveld er det mørkt og vått ute, med tett tåke. Jeg synes november ofte kan være tung å komme seg gjennom, særlig på grunn av været. Regn, tåke, og mørketid – det påvirker i hvert fall mitt humør. Men det er sider ved november som jeg har lært meg å sette pris på også. Klar og frisk luft. Dager med barfrost. Den første snøen som vanligvis kommer i november. Turer i skogen en sen høstdag. Dessuten er det jo fint å være inne når regnet strømmer ned, og høststormene raser utenfor vinduet. Da er det fint å tenne bål på peisen, og lese bøker. Eller å ha venner på besøk. Førjulsselskaper. Juleforberedelser, julemesser og første søndag i advent. I grunnen blir november akkurat hva en selv gjør den til.

IMG_0423.JPG

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: