November

IMG_0422.JPGSå ble det november, og den begynte akkurat som ventet, – med regn.

I hele går regnet det her, og det har fortsatt i dag. Nå i kveld er det mørkt og vått ute, med tett tåke. Jeg synes november ofte kan være tung å komme seg gjennom, særlig på grunn av været. Regn, tåke, og mørketid – det påvirker i hvert fall mitt humør. Men det er sider ved november som jeg har lært meg å sette pris på også. Klar og frisk luft. Dager med barfrost. Den første snøen som vanligvis kommer i november. Turer i skogen en sen høstdag. Dessuten er det jo fint å være inne når regnet strømmer ned, og høststormene raser utenfor vinduet. Da er det fint å tenne bål på peisen, og lese bøker. Eller å ha venner på besøk. Førjulsselskaper. Juleforberedelser, julemesser og første søndag i advent. I grunnen blir november akkurat hva en selv gjør den til.

IMG_0423.JPG

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s