November

IMG_0422.JPGSå ble det november, og den begynte akkurat som ventet, – med regn.

I hele går regnet det her, og det har fortsatt i dag. Nå i kveld er det mørkt og vått ute, med tett tåke. Jeg synes november ofte kan være tung å komme seg gjennom, særlig på grunn av været. Regn, tåke, og mørketid – det påvirker i hvert fall mitt humør. Men det er sider ved november som jeg har lært meg å sette pris på også. Klar og frisk luft. Dager med barfrost. Den første snøen som vanligvis kommer i november. Turer i skogen en sen høstdag. Dessuten er det jo fint å være inne når regnet strømmer ned, og høststormene raser utenfor vinduet. Da er det fint å tenne bål på peisen, og lese bøker. Eller å ha venner på besøk. Førjulsselskaper. Juleforberedelser, julemesser og første søndag i advent. I grunnen blir november akkurat hva en selv gjør den til.

IMG_0423.JPG

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s