Senhøst

IMG_0418.JPGHer noen bilder fra de siste par ukene. Selv om det har regnet mye, så har høsten vært fin her med vakre høstfarger. Noen av bildene er fra turer, både i skogen og i byen. Andre viser høststemninger ute og inne.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

2 thoughts on “Senhøst

  1. morsomme sokker.Hvor får jeg tak i dem? 😉
    Du har også samme lysestaker som jeg.

    1. Hei Maiken, jeg har fått sokkene av Mette som selger strikkeprodukter gjennom firmaet sitt. Hvis du søker på Facebook på siden “Strikk og bruk” kan du se hva hun selger. Hun strikker også på bestilling. Jeg sender deg en link til siden også. Ønsker deg en fin uke:)! Bodil

Leave a Reply