Bli med en tur tilbake til 60-tallet

IMG_0216-0.JPGBli med meg en tur tilbake til 60-tallet denne uken! I dagene som kommer vil jeg legge ut noen blogginnlegg om oppveksten på 60-tallet, det vil si i det tiåret jeg hadde mine første barneår. Jeg vil ta frem noen gamle retrobilder fra familiealbumet, gamle postkort, og mimre om både det ene og det andre. Om barnebursdager og tv-programmer, vinteraktiviteter og svømmeopplæring for å nevne noe.

60-årene som ti-år var preget av optimisme og fremtidstro. Økonomien, forbruket og arbeidsmarkedet var i sterk vekst, og teknologien utviklet seg raskt. Fjernsynet brakte verden inn i stua, kjøleskap og vaskemaskin ble vanligere og det ble mulig å kjøpe bil uten å måtte søke først. Wenche Myhre og the Beatles dominerte pop-kulturen.

Disse bildene ble tatt en sommer helt på slutten av ti-året, og her er vi på
ferietur, – jeg tror vi er på vei for å besøke familien på Vestlandet. Kjoler i den stilen som den jeg har på bildet, hadde jeg mange av. Og så klart Tjorven- dukken min er med på ferie! Bildet av Tjorven nederst er tatt litt tidligere på turen, da vi stoppet og drakk kaffe på Dokka. Og da ble det et bilde av Dokka på Dokka:).
IMG_0217.JPG

IMG_0244.JPG

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: