Høsthelg

IMG_0181.JPGSå fint vær det har vært denne helga! I går skinte og glitret det ute i hagen i den fine høstsola. Nesten som om det var diamanter på buskene:).IMG_0183.JPGHagen er nå nesten avblomstret, men en og annen blomst er det fortsatt å se. Som denne gule ringblomsten. Jeg er veldig glad i ringblomster, og denne ser jo nesten ut som en sol! Minner meg på at det tross alt ikke er så altfor lenge til jul og til solen snur. IMG_0190.JPGHøstdekorasjon utenfor huset.IMG_0174.JPGUllsokkene har kommet frem for sesongen. Disse kjempefine sokkene fikk jeg i gave tidligere i år.IMG_0184.JPG Ut på tur på ukjente stier denne søndagen. Kartet må for en gangs skyld frem, og bringes med i sekken.IMG_0189.JPGOg ute i skogen var det friskt og grønt, men vått i stien. Det var varmt i været, og veldig fint å være ute.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: