Høsthelg

IMG_0181.JPGSå fint vær det har vært denne helga! I går skinte og glitret det ute i hagen i den fine høstsola. Nesten som om det var diamanter på buskene:).IMG_0183.JPGHagen er nå nesten avblomstret, men en og annen blomst er det fortsatt å se. Som denne gule ringblomsten. Jeg er veldig glad i ringblomster, og denne ser jo nesten ut som en sol! Minner meg på at det tross alt ikke er så altfor lenge til jul og til solen snur. IMG_0190.JPGHøstdekorasjon utenfor huset.IMG_0174.JPGUllsokkene har kommet frem for sesongen. Disse kjempefine sokkene fikk jeg i gave tidligere i år.IMG_0184.JPG Ut på tur på ukjente stier denne søndagen. Kartet må for en gangs skyld frem, og bringes med i sekken.IMG_0189.JPGOg ute i skogen var det friskt og grønt, men vått i stien. Det var varmt i været, og veldig fint å være ute.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply