Høst i hagen

IMG_0037.JPGSelv om det regnet litt i går, så fikk jeg benyttet noe av dagen til hagearbeid. Jeg synes senhøsten er en fin tid for å få tatt et skikkelig tak i hagen. Når hagen er avblomstret så er det ganske enkelt å få ryddet i bed, og få skikk på overgrodde busker.

Så i går fikk jeg klippet ned de staudene som har avblomstret, og fikk fjernet stauder som er ferd med å gå ut. Noen stauder delte jeg, mens jeg tok bort andre. Så tok jeg fatt på busker og hekker. De fikk seg en omgang med saksen, før jeg fylte på med litt ny jord her og der.

Til slutt så fikk jeg georgineknollene opp av jorden. Nå skal de få ligge å tørke et par uker, før jeg legger dem på et kjølig sted for vinteren.

Nå gjenstår det bare å sette blomsterløk, men det får bli en annen dag. Jeg har vært på Plantasjen og kjøpt en hel bærepose full av løk, så nå venter forhåpentligvis en lys og fargesprakende vår:).

IMG_0038.JPG

IMG_0036.JPG

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s