En koselig helg står for døren

IMG_0024.JPGSå er det endelig fredag og helg igjen, og en koselig helg står for døren for meg. Akkurat nå har jeg pyntet meg i min fineste stas for å gå i selskap. Jeg skal på ost- og vinaften, og det blir en hyggelig kveld i godt lag. Med sanger, quiz, gode oster og god vin. Om ikke lenge begynner selskapet, vakre bord er pyntet og lysene står tent.

Det blir litt farting på meg ellers i helga også, så helga blir ganske begivenhetsrik:).

Ønsker deg som titter innom denne bloggen en riktig god helg:)!

Bodil

2 Comments on “En koselig helg står for døren

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s