En av livets små gleder

– er å gå på café!
IMG_3777.JPGEller å gå på kaffebar som det gjerne kalles nå. Kjært barn har mange navn. Jeg liker å droppe innom en kaffebar av og til når jeg har en ledig stund i hverdagen. Ta en kopp kaffe, med en enkel kake til. Eller spise lunch. Kaffen er viktigst, og den er vanligvis veldig god, – for de fleste kaffebarene setter sin ære i å servere god kaffe. Ofte tar jeg frem den bærbare jobb-PCen når jeg sitter på kaffebar også, for med de nye fleksible arbeidsformene kan en nesten jobbe hvor som helst fra. Det er i grunnen fint å sitte ute blant folk i det pulserende livet, skrive litt, og svare på e-post. Det er ikke så dumt å forandre arbeidsbetingelsene sine av og til. Det å gå på cafe er en av livets små gleder. Og det beste av alt – det er en glede de aller fleste kan unne seg en gang i blant.

IMG_3778.JPG

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: