En koselig fornyelse i stua

IMG_3707.JPGAv og til er det OK å bytte litt på tekstiler og puter i interiøret for å skape forandring og fornyelse i hverdagen. Det er ikke så mye som skal til for å friske opp. Med bare noen få nye puter og blomster kan en komme langt. En slik fornyelse trenger ikke å koste all verdens heller, for ofte er det mye fint å finne på salg.

Her i forrige uke var det supertilbud på gardiner i en interiørbutikk jeg gikk forbi, og da fant jeg ut tiden var inne for en oppgradering på gardinfronten. Gardinene som jeg kjøpte kan du se på bildet nedenfor – enkle og greie, og ikke så altfor dyre.

Med nye gardiner vel oppe, fikk jeg lyst til å forandre litt ellers i stua også. Så jeg hentet frem noen gamle puter fra kistebunnen, noen lysestaker og tepper, og kjøpte et par Ildtopp med høstlig farge i blomsterbutikken. Ildtoppene plasserte jeg i dertil egnede potteskjulere.

Dette var bare en enkel liten høst-makeover, men jeg ble godt fornøyd med resultatet. En koselig fornyelse i stua.IMG_3711.JPG

IMG_3706.JPG

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: