En helg for å slappe av og ha det hyggelig

På så fine helger som denne, er det koselig å kunne invitere med seg noen gode venninner til hytta.

Til godt samvær, god mat og turliv. I løpet av helga har jeg sammen med venninnene mine gått lange turer langs sjøen og i heia. På lørdag formiddag dro vi til Tvedestrand og gikk i butikker og handlet. Litt senere på kvelden gikk vi på restaurant og spiste en bedre middag.

Og i det fine høstværet kunne vi til og med sitte utendørs og spise frokost, – det er ikke det vanligste på denne tiden av året. Vi hadde virkelig en helg der vi fikk slappet av, der vi hadde det hyggelig og koste oss.IMG_3590.JPGUtsikt over sjøen

IMG_3591.JPGHøststemning

IMG_3581.JPG
Forsommerblomstene blomstrer for andre gang i år.

IMG_3540.JPG
På tur langs svabergene

IMG_3537.JPG
Bilde fra Tvedestrand

IMG_3517.JPG
Koselig restaurant

IMG_3515.JPG
En liten park i Tvedestrand

IMG_3579-0.JPG
Frokost ute i det fri.

Legg inn en kommentar

%d