Noen høstbilder

IMG_3344.JPG I dag noen bilder med et litt høstlig preg her på bloggen. I løpet av de siste ukene har jeg vært en del på farten, – jeg har vært ute på tur både ved kysten og i skogen. Og som du kan se av disse bildene, jeg har gått tur på fjellet også. Og har tilbrakt en lørdags formiddag i byen:). Veldig ofte når jeg er ute har jeg mobilkameraet med meg, og knipser litt bilder både her og der.

Og som du kan se, høsten er en kjempefin tid både for uteliv og turer, opplevelser og stemninger.IMG_3346-1.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s