En kopp te ute i høstsola

IMG_3316.JPGTenk at det er så godt og varmt høstvær nå om dagen, at det fortsatt er fint å sitte ute i hagen. Det er søndag formiddag, og jeg setter meg ut i hagestolen foran huset. I skogen på den andre siden av veien henger rognebærene fullmodne, og løvet på trærne har så smått begynt å bli gult.

Jeg sitter og koser meg med en kopp te, og et lite stykke eplekake. Mange folk går fordi på veien, på vei til skogen. Barn og voksne. Noen i rask gange med ryggsekk på ryggen, andre litt saktere med soppkurv over armen. Syklister suser forbi. I det fjerne høres suset fra elven, som går ganske stor nå etter det kraftige regnværet tidligere i uken. Fortsatt holder fuglene en livlig aktivitet, og det virker ikke som de har tenkt å dra sørover riktig enda. Og fortsatt står høsthagen full av blomster.

Jeg nyter den klare luften, høststemningen, og solen. Og snart er jeg klar for dagens gjøremål.

IMG_3315.JPG

IMG_3314.JPG
Her en link om når trekkfuglene drar:
Fuglene drar sørover

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply