En kopp te ute i høstsola

IMG_3316.JPGTenk at det er så godt og varmt høstvær nå om dagen, at det fortsatt er fint å sitte ute i hagen. Det er søndag formiddag, og jeg setter meg ut i hagestolen foran huset. I skogen på den andre siden av veien henger rognebærene fullmodne, og løvet på trærne har så smått begynt å bli gult.

Jeg sitter og koser meg med en kopp te, og et lite stykke eplekake. Mange folk går fordi på veien, på vei til skogen. Barn og voksne. Noen i rask gange med ryggsekk på ryggen, andre litt saktere med soppkurv over armen. Syklister suser forbi. I det fjerne høres suset fra elven, som går ganske stor nå etter det kraftige regnværet tidligere i uken. Fortsatt holder fuglene en livlig aktivitet, og det virker ikke som de har tenkt å dra sørover riktig enda. Og fortsatt står høsthagen full av blomster.

Jeg nyter den klare luften, høststemningen, og solen. Og snart er jeg klar for dagens gjøremål.

IMG_3315.JPG

IMG_3314.JPG
Her en link om når trekkfuglene drar:
Fuglene drar sørover

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: