En lørdags formiddag i byen

Jeg skal innrømme at jeg nesten hadde glemt hvor koselig det er å dra inn til byen på lørdagene. Det var noe jeg gjorde mye av før i tiden, i mine unge dager. Nå fylles helgene stort sett med andre aktiviteter. Men det er jo så koselig å dra inn til byen! Det ble jeg minnet på i går, da jeg tok turen inn til Oslo sentrum sammen med en venninne.
IMG_3306.JPGOg for en strålende dag! Det var et yrende folkeliv og stor stemning. Dette bildet er fra Astrup Fearnley Museet.
IMG_3308.JPGDette bildet tok jeg ved Kirkeristen, før vi gikk inn i Karl Johansgate.
IMG_3310.JPGDet virkelig store folkelivet var nok nede ved Aker brygge. Der var det matfestival, hvor de hadde et fantastisk utvalg av norsk tradisjonsmat. I denne boden kjøpte vi svele med hjemmelaget syltetøy.

IMG_3300.JPGUtsikt mot Akershus festning fra Aker brygge.
IMG_3301.JPGBåtliv ved Aker Brygge. Fra Aker brygge gikk vi videre ut på Tjuvholmen. Der var det koselige restauranter, gallerier, vakker beplantning, og et bymiljø som innbyr til aktivitet og rekreasjon i en kunstnerisk atmosfære:
IMG_3302.JPGFra Tjuvholmen.
IMG_3307.JPGUtsikt utover sjøen ved Astrup Fearnley Museet.
IMG_3305.JPGHus dekorert av Pushwagner.
IMG_3289.JPGSå var det tid for lunch, og den ble inntatt på italiensk restaurant – Olivia.
IMG_3303.JPGPå vei tilbake gikk vi forbi rådhuset.

Det blir nok ikke siste gang jeg drar inn til bylivet i Oslo på en lørdags formiddag. Vi hadde en veldig hyggelig dag, og storkoste oss. Vi shoppet ikke i det hele tatt, det var bare dagen for opplevelser. Og først langt ut på ettermiddagen var jeg hjemme igjen.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply