Titten på hjørnet!

IMG_3233.JPGDette glade bildet tatt en gang på begynnelsen av 60-tallet, fikk meg til å tenke på den gamle gode barneleken «Titten på hjørnet». Kanskje er det den disse tre leker akkurat her?

Tenk så gøy det var å snike seg rundt hushjørnene og rope «Titten på hjørnet!». For så å løpe så fort en kunne for å få hånden sin først på hjørnet. Og neste gang var det kanskje du som ble Titten. Spennende kribling i magen, løping, og mange morsomme stunder.

Leker barn «Titten på hjørnet» nå for tiden? Jeg vet ikke, men det håper jeg. For leken er både morsom, spennende og holder en i bevegelse. Og den er fin å leke både for voksne og barn.

For egentlig burde vi voksne leke litt mer også. Enten Titten på hjørnet, eller noen andre artige. Eller vi kan leke med biler eller dukker, – det blir en aldri for gammel til. For det å leke er viktig, leken gjør sitt til at vi ikke tar tar oss selv så høytidelig, og den holder oss i aktivitet.

Her kan du lese mer om barneleken «Titten på hjørnet».

God helg:)!

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s