Hageliv i september

IMG_3158.JPGSelv om vi er et stykke uti september, så blomstrer det fortsatt frodig i hagen min. Mange av sensommerens stauder står fint enda, og det gjør også en del av rosene og de ett-årige sommerblomstene.

IMG_3159.JPGRoser er hagens vakreste blomster. Her er en bunndekkerose som jeg synes er nydelig – Amber. Dette er en hardfør rose som fint klarer klimaet her jeg bor. (Vekstsone 5)

IMG_3161.JPGHøye staselige cosmos og plantekasser fulle av blomkarse gir et frodig og koselig inntrykk i hagen.

September er også en veldig fin tid for å tenne opp bål, for eksempel i bålfat. Om sommeren når det er tørt i skogen, da bruker ikke jeg bålfatet så mye. Men nå på høsten er det fint å bruke det. Fra min tid i speiderbevegelsen husker jeg hvor utrolig stemningsskapende det er å sitte rundt et bål. Bålet binder folk sammen, og det stirre inn i bålets glør kan vekke både drømmer og lengsler.Her et bilde fra september i fjor:

IMG_3175.JPG

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply