Hageliv i september

IMG_3158.JPGSelv om vi er et stykke uti september, så blomstrer det fortsatt frodig i hagen min. Mange av sensommerens stauder står fint enda, og det gjør også en del av rosene og de ett-årige sommerblomstene.

IMG_3159.JPGRoser er hagens vakreste blomster. Her er en bunndekkerose som jeg synes er nydelig – Amber. Dette er en hardfør rose som fint klarer klimaet her jeg bor. (Vekstsone 5)

IMG_3161.JPGHøye staselige cosmos og plantekasser fulle av blomkarse gir et frodig og koselig inntrykk i hagen.

September er også en veldig fin tid for å tenne opp bål, for eksempel i bålfat. Om sommeren når det er tørt i skogen, da bruker ikke jeg bålfatet så mye. Men nå på høsten er det fint å bruke det. Fra min tid i speiderbevegelsen husker jeg hvor utrolig stemningsskapende det er å sitte rundt et bål. Bålet binder folk sammen, og det stirre inn i bålets glør kan vekke både drømmer og lengsler.Her et bilde fra september i fjor:

IMG_3175.JPG

Legg inn en kommentar

%d