Endelig innhøsting av epler

IMG_3124.JPGFor en herlig høstdag det var i går, strålende sol, varmt og godt. Jeg benyttet noe av dagen til å høste inn epler fra hagens eneste epletre. Endelig, jeg har virkelig sett frem til at eplene skulle bli modne. Epletreet er ikke så veldig gammelt, bare en fire- fem år, men likefullt, i år har det båret mye frukt. Og i går kunne jeg altså høste inn flerfoldige kilo, og enda henger det en god del igjen på treet.

Og takket være epletreet kan jeg nå snart koke eplemos, og lage en av mine barndoms favorittdesserter – tilslørte bondepiker. Og så kan jeg bake eplekaker:). Da jeg besøkte min mor i helgen, måtte jeg naturligvis bake den beste eplekaken. En nybakt eplekake med nytrukket kaffe til – det kan virkelig gjøre susen på en helt vanlig septembersøndag.

IMG_3122.JPG

IMG_3126.JPG

IMG_3121.JPG

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s