Den beste ettermiddagen i uka

IMG_3048.JPGDet er fredag ettermiddag og jeg er litt sliten, men i ganske godt humør også. For denne helgen skal jeg gjøre mange ting jeg liker. Jeg skal skrive litt, jeg skal ut for å fotografere i det fine septemberværet, og jeg skal ta turen til min gamle hjemby for å besøke min mor.

Forhåpentligvis blir det tid til en liten tur ut også. For på søndag er det nemlig den nasjonale turdagen (“kom deg ut dagen”), og den vil jeg gjerne ha med meg. Kanskje går turen til fjellet denne gang, mulighetene er ihvertfall til stede. Eller kanskje det bare blir en vanlig skogstur.

Men først skal jeg slappe av etter en travel uke. Nå skal jeg strekke ut bena på sofaen. Jeg skal åpne opp døren fra hagen så sollyset slipper inn. Utpå kvelden blir det nok matlaging og god vin, og kanskje setter jeg på en DVD. For fredagsettermiddagen, den beste ettermiddagen i uka, den må bare nytes.

Legg inn en kommentar

%d