Pitapizza

IMG_2983.JPG
Disse bildene er fra i går da Cathinka, yngste datter, hadde venninnene sine på besøk. Sammen laget de pitapizza, små pizzaer der en bruker ferdigkjøpte pitabrød som bunn. Det å lage pitapizza er en enkel og grei måte å lage pizza på, – det går raskt når en slipper arbeidet med å bake ut bunnen.

Pitapizza er også en fin matrett å satse på hvis en ønsker at gjestene skal lage maten sammen. Da er det bare å sette frem skåler med kjøtt, grønnsaker, ost og pizzasaus, slik at hver og en kan komponere sin egen pizza. Enkelt og hyggelig, og nesten alltid en suksess. Her følger oppskriften:

PITAPIZZA
4 personer

8 pitabrød (f eks Hatting frosne)
Pizzasaus ( f eks fra Peppes)
1 glass tacosaus

1 pk kjøttdeig
1 pk Corizo-pølse
1 pk cherrytomater
1 boks mais
1 boks ananas
1 rødløk
1 pk revet ost

Fylles etter ønske, og stekes på 225 grader i 8 – 10 minutter. Salat og evt rømmedressing (fra Peppes.)IMG_2986.JPGHer er de klare til å starte.IMG_2984.JPGPitapizza med spennende fyll produseres på løpende bånd.IMG_2987.JPGOg tilslutt nystekt pitapizza. Serveres med salat og rømmedressing.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: