Pitapizza

IMG_2983.JPG
Disse bildene er fra i går da Cathinka, yngste datter, hadde venninnene sine på besøk. Sammen laget de pitapizza, små pizzaer der en bruker ferdigkjøpte pitabrød som bunn. Det å lage pitapizza er en enkel og grei måte å lage pizza på, – det går raskt når en slipper arbeidet med å bake ut bunnen.

Pitapizza er også en fin matrett å satse på hvis en ønsker at gjestene skal lage maten sammen. Da er det bare å sette frem skåler med kjøtt, grønnsaker, ost og pizzasaus, slik at hver og en kan komponere sin egen pizza. Enkelt og hyggelig, og nesten alltid en suksess. Her følger oppskriften:

PITAPIZZA
4 personer

8 pitabrød (f eks Hatting frosne)
Pizzasaus ( f eks fra Peppes)
1 glass tacosaus

1 pk kjøttdeig
1 pk Corizo-pølse
1 pk cherrytomater
1 boks mais
1 boks ananas
1 rødløk
1 pk revet ost

Fylles etter ønske, og stekes på 225 grader i 8 – 10 minutter. Salat og evt rømmedressing (fra Peppes.)IMG_2986.JPGHer er de klare til å starte.IMG_2984.JPGPitapizza med spennende fyll produseres på løpende bånd.IMG_2987.JPGOg tilslutt nystekt pitapizza. Serveres med salat og rømmedressing.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s