Pitapizza

IMG_2983.JPG
Disse bildene er fra i går da Cathinka, yngste datter, hadde venninnene sine på besøk. Sammen laget de pitapizza, små pizzaer der en bruker ferdigkjøpte pitabrød som bunn. Det å lage pitapizza er en enkel og grei måte å lage pizza på, – det går raskt når en slipper arbeidet med å bake ut bunnen.

Pitapizza er også en fin matrett å satse på hvis en ønsker at gjestene skal lage maten sammen. Da er det bare å sette frem skåler med kjøtt, grønnsaker, ost og pizzasaus, slik at hver og en kan komponere sin egen pizza. Enkelt og hyggelig, og nesten alltid en suksess. Her følger oppskriften:

PITAPIZZA
4 personer

8 pitabrød (f eks Hatting frosne)
Pizzasaus ( f eks fra Peppes)
1 glass tacosaus

1 pk kjøttdeig
1 pk Corizo-pølse
1 pk cherrytomater
1 boks mais
1 boks ananas
1 rødløk
1 pk revet ost

Fylles etter ønske, og stekes på 225 grader i 8 – 10 minutter. Salat og evt rømmedressing (fra Peppes.)IMG_2986.JPGHer er de klare til å starte.IMG_2984.JPGPitapizza med spennende fyll produseres på løpende bånd.IMG_2987.JPGOg tilslutt nystekt pitapizza. Serveres med salat og rømmedressing.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s