Så fint ute i skogen

IMG_2700.JPG
Det er så fint ute i skogen akkurat nå. I går var det et aldeles strålende vær da jeg var ute og gikk tur sammen med en god venninne. Solen skinte langs stien der vi gikk – den lyste opp mellom grantrærene, og vanndammene som hadde kommet med morgenens regnvær, ble borte på et blunk. Luften var frisk og klar, og det luktet av fuktig og ren skog.

Og ennå er det fortsatt sommer! I går kunne vi virkelig kjenne på sommervarmen igjen, det var så varmt og godt. Ennå blomstrer en og annen gull-gul reinfann og kanadagullris. De holder fortsatt stand, men nå ser det ut til at de synger på siste verset. Det ser også ut til å være mye sopp i skogen i år, vi så mange fargerike hatter som tittet opp i skogbunnen og langs stien.

Og så vakkert det er når den grønne skogen får farge av trær som bugner av rognebær! I år er det mye av dem; trærene står fulle. Kanskje de varsler om at vi har en snørik vinter i vente?

IMG_2702.JPG

IMG_2703.JPG

IMG_2701.JPG

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: