Eplekaketid

Når sensommeren og høsten kommer, da får jeg alltid lyst til å bake eplekake. Helt fra jeg var ganske ung, har jeg bakt eplekaker om høsten. Eplekaker hører høsten til, det blir ikke det samme å bake på importerte epler ellers i året. Det er noe med de syrlige gode eplene som det er så fullt av på epletrærene nå om dagen, – de gir en mye bedre smak på kakene. Eplekaker bakt med høstens epler er et nesten magisk bakverk. De skaper hygge og stemning med gang de settes frem på bordet; en nybakt eplekake er alltid en stor suksess.

Det som jeg synes er litt morsomt, er at det absolutt mest sette innlegget på denne bloggen er en eplekakeoppskrift. Ingen over, ingen ved siden. Her får du oppskriften, og oppskrift på flere andre gode eplekaker.

Den beste eplekaken
IMG_2575.JPG

Smuldrepai med epler

Eplekake med mørdeig

En kjempegod eplekake

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: