Augustmorgen

IMG_2544.JPG
En riktig god morgen til deg som leser denne bloggen. I dag ser det ut til å bli en kjempefin dag her jeg bor. Solen er i ferd med å titte frem over tretoppene. Det begynner å bli litt kjøligere ute om morgenen, og luften er frisk og klar slik den ofte blir på denne tiden av året. Ute i naturen blir fargene sakte, men sikkert, mer gyldne. Det er fint å møte dagen slike augustmorgener, synes jeg.

Dagen hos meg startet med at jeg laget meg grøt til frokost. Av og til så lager jeg havregrøt om morgenen, men i dag prøvde jeg meg på ny variant, – en blanding med 4-korn og havregryn.

Denne grøten er god, og er en fin avveksling til den vanlige havregrøten. Den smaker litt annerledes og gir litt mer å tygge på. Oppskriften finner du under bildet.

IMG_2522.JPG
FROKOSTGRØT
Til 2 personer.
1,5 dl 4-korn
1,5 dl havregryn
2 ss solsikkefrø
2 ss sesamfrø
3 dl vann
3 dl melk
1 ts havsalt

Bland alt sammen, kok opp, og la grøten koke noen minutter. Spis grøten med rårørsukker eller syltetøy.

IMG_2533.JPG

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: