En ettermiddag i hagen

20140819-094522.jpgNår sant skal sies, så kommer jeg av og til litt på etterskudd med hagearbeid. Som jeg nevnte på bloggen her om dagen, så blomstrer det frodig av sensommerens blomster i hagen akkurat nå. Og noen sommerblomster holder fortsatt stand. Men samtidig er det også en god del vissent innimellom i bedene av stauder som har avblomstret. Og når disse står sammen med blomster som stråler i sitt fulleste flor, så ser det ikke akkurat så pent ut. Og slik har det stått en stund:) Men i de siste dagene har det endelig blitt tid til hagearbeid på meg, og i går var det hagen på forsiden av huset som sto for tur. Avblomstrede stauder ble klippet ned, og bedene ble luket. Mellom staudene som fortsatt blomstrer, plantet jeg en og annen fargerik høstblomst. Jeg legger ikke så veldig mye i å kjøpe nye planter på denne tiden av året, men kjøper litt, og da helst på den lokale dagligvarebutikk. Der har de mange flotte og billige høstplanter. Det er ikke så mye som skal til. Bare med noen få nye høstplanter og litt luking, ble bedene i hagen kjempefine igjen. Og nå ser jeg frem til fortsatt mange fine sensommerkvelder utendørs.

20140818-225013.jpg

20140818-225339.jpg

20140818-225410.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: