Litt av hvert blir fint sammen

20140814-081545-29745182.jpg
Det er ofte veldig enkelt å få tak i gamle tallerkner på loppemarked, nettet eller i bruktbutikker, men det kan være vanskelig å finne flere deler fra samme servise. For noen år siden fant jeg ut at jeg ville samle på dette serviset i typisk 70-talldesign fra Stavangerflint, men måtte drive på ganske lenge før serviset tilslutt ble fulltallig. Jeg fulgte med på nettet. og kjøpte litt her og litt der.

Men om en bare får tak en og annen del fra fine gamle serviser, så synes jeg ikke det gjør noe. Gamle tallerkner med fine mønstre fungerer jo veldig bra sammen, og kan brukes om hverandre. Tallerknene som du ser på hyllen kommer fra Egersund og fra Arabia. Jeg har bare noen av hver, men bruker de sammen, og blander ofte med nytt servise også. Borddekkingen kan bli variert, men også ganske artig.

20140814-081553-29753739.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: