På tide med litt trening

Nå som ferien over, har jeg tenkt å prøve meg på litt mer systematisk fysisk aktivitet igjen, slik at formen og lungekapasiteten kan bli bedre. Jeg er vanligvis ikke noe treningsfantom, og sliter litt med astma, men liker å bevege meg, – særlig er jeg glad i å gå turer og sykle.

Og begge deler, spesielt sykling, det har jeg å tenkt å få gjort litt mer av utover høsten . Sykling er en treningsform som passer meg fint, fordi den gir stor treningseffekt. Det å trene på sykkel passer også godt, siden jeg bor like ved marka, og dermed har mange muligheter for variasjon i treningsturene. Så nå som hverdagen begynner igjen for meg, er jeg absolutt klar for litt mer fysisk aktivitet:) Jeg er motivert, men litt ute av trening, og da var det fint å lese disse rådene fra Syklistenes landsforbund for utrente syklister:
Starttips for utrente

20140803-230223-82943407.jpg
Sykkel som står klar til bruk

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply