På tide med litt trening

Nå som ferien over, har jeg tenkt å prøve meg på litt mer systematisk fysisk aktivitet igjen, slik at formen og lungekapasiteten kan bli bedre. Jeg er vanligvis ikke noe treningsfantom, og sliter litt med astma, men liker å bevege meg, – særlig er jeg glad i å gå turer og sykle.

Og begge deler, spesielt sykling, det har jeg å tenkt å få gjort litt mer av utover høsten . Sykling er en treningsform som passer meg fint, fordi den gir stor treningseffekt. Det å trene på sykkel passer også godt, siden jeg bor like ved marka, og dermed har mange muligheter for variasjon i treningsturene. Så nå som hverdagen begynner igjen for meg, er jeg absolutt klar for litt mer fysisk aktivitet:) Jeg er motivert, men litt ute av trening, og da var det fint å lese disse rådene fra Syklistenes landsforbund for utrente syklister:
Starttips for utrente

20140803-230223-82943407.jpg
Sykkel som står klar til bruk

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: