På feriebesøk

20140730-215407-78847144.jpg
Nå har jeg bare noen få dager igjen av sommerferien, og disse siste fridagene har jeg tatt turen til min gamle hjemby Lillehammer, for å besøke min mor og resten av familien. Jeg ser virkelig frem til noen dager her:). Værmeldingen varsler om et fortsatt fint sommervær de kommende dagene, og da blir det nok frokost på verandaen og ripsplukking i hagen. Og kanskje en tur langs turstiene og en handletur i Storgata. Og når jeg ser dette bildet, får jeg også lyst til å avlegge Søndre park, byparken på Lillehammer, et besøk en av kveldene jeg er her.

Kveldsbildet fra Søndre park på Lillehammer er tatt av min far på begynnelsen av 60-tallet.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply