Så fortsetter ferien

20140713-205542-75342936.jpg
Etter noen fine solrike dager på Sørlandet, dro jeg hjem igjen på fredag ettermiddag. Og det første jeg gjorde da jeg kom hjem, var å ta meg en tur rundt i hagen. Det er mye så skjer der akkurat nå, det ses tydelig når en har vært borte noen dager. Det vokser og gror kraftig, og i plantekassene som jeg sådde i bare for en kort tid tilbake, har det allerede begynt å gro seg til. Ellers er hagen virkelig vakker nå i midten av juli, med et strålende blomsterflor.

Men jeg må nok unnvære hagelivet ennå noen dager. For nå fortsetter ferien for meg. Når dette skrives har jeg beveget meg til Italia, og her venter både badeferie og litt storbyferie. PC’en har fått innvilget seg noen dagers ferie, men det kommer nok et og annet blogginnlegg fra meg denne uken, – da ved hjelp av mobiltelefonen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: