Feriesyssler

20140704-222158.jpg
Det er virkelig herlig med sommerferie! I dag har det vært et aldeles stålende vær her – sol fra skyfri himmel og en sval vind. Dagene tilbringes ute i hagen, med solbading og lesing av bøker. Og det blomstrer for fullt der nå; av roser, marikåper, gullgyvel og mange flere.

Som jeg har nevnt tidligere, så bor jeg like ved skogen. I tretoppene like ved holder fuglene et svare leven, og i det siste så har de også fått selskap av en del skjærer. Det kan se ut som skjærene er heftig opptatt med å erte de andre fuglene, og hverandre – og når sant skal sies så er de opptatt med å erte meg også. I det siste har de nemlig vist en nyvunnen interesse for mine nylig plantede plantekasser. Særlig er kassene med nysådde reddiker populære kan det se ut som.

Og det er jo utrolig frekt. Men de kjenner ikke sin motstander. Jeg tok nemlig feiekosten og holdt den opp i været og sa “Stikk!”. Skjærene ble naturligvis helt vettaskremte og fløy av gårde så fort de kunne. Og siden har jeg ikke sett dem. Så jeg tror nok at jeg har et visst, hittil ukjent, talent som fugleskremsel. Og du skal se – det blir nok reddiker her i gården i år også.

20140704-222233.jpg

20140704-222243.jpg

2 kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: