Endelig ferie

20140629-194811.jpg
Så har endelig ferien begynt for meg! Nå venter noen uker med avkobling og hvile, en periode da jeg skal gjøre noe som er annerledes enn det jeg gjør til vanlig. Jeg har bestemt meg for at denne ferien skal bli det en ferie er ment å være – et avbrekk og en rekreasjon.

Jeg håper at tiden skal gå langsomt denne ferien. At jeg kan nyte sommeren og feriedagene til fulle. Noen av feriedagene har jeg ikke tenkt å gjøre noe som helst. Bare sitte under et tre i hagen og høre på sommerens lyder, og se på skyene som driver forbi på himmelen. Andre dager håper jeg på fint vær slik at jeg får gått turer, får badet og får plukket bær. Og jeg har allerede kjøpt inn noen paperbacks – bøker som jeg satser på å få lest i løpet av ferien.

Ferie er også opplevelser og adspredelser, så litt farting og reising blir det nok på meg også denne ferien:) (Men ikke biltur i Norge dessverre, det håper jeg blir en annen gang:)) Jeg koser meg med å ta bilder og skrive en og annen epistel i ny og ne, så det blir nok noen jevnlige oppdateringer fra ferielivet her på bloggen og på Instagram.

20140629-194914.jpg

20140629-195005.jpg

20140629-195020.jpg

Legg inn en kommentar

%d