Et fint antrekk

20140615-102921-37761135.jpg
Disse bildene er av min mor i hennes yngre dager, og var ikke hun pen i dette fine antrekket? (Hvem jentene er vet jeg ikke:)) Når jeg ser bildene får jeg assosiasjoner i retning av en fransk film, eller noe sånt. Men bildene er nok ikke tatt i Frankrike. De er helt sikkert tatt her i gamlelandet; kanskje på Vestlandet, – eller kanskje på Østlandet et sted. Sannsynligvis er bildene tatt på en av ferieturene som min mor og min far tok på den tiden da de giftet seg.

Det som er morsomt er at slike kjoler i 50- og 60-talls-design, er topp mote nå for tiden også. I klesbutikkene virkelig bugner det av kjoler og accessories i vintage-stilen. I løpet av de siste dagene har jeg vært innom både en Hennes og Mauritz-butikk, og en Oasis-butikk. Og der nesten flommet det over av retro- inspirerte kjoler, bluser, skjørt, jakker, sko og vesker. For den som vil boltre seg i stilige og fargerike vintage-klær, er mulighetene mange.

20140615-104938-38978378.jpg

1 kommentar

  1. Det første bildet er tydeligvis fra domkirkeodden på Hamar, det andre er fra Trondheim, tror jeg.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: